Çiğ somon (22%), Suyu alınmışringa balığı (19%), Öğütülmüş arpa, Bütün bezelye, Kabuğu çıkarılmış tane yulaf, Domuz yağı (8%), Bütün yulaf, Nohut lifi, Balık yağı (1%), Kalsiyum karbonat, Potasyum klorür, Kurutulmuş yosun, Tuz, Kurutulmuş hindiba kökü, Taze bütün kabak, Taze bütün balkabağı, Taze bütün havuç, Taze bütün elma, Taze bütün armut, Taze yeşil kabak, Taze kara lahana, Taze ıspanak, Taze şalgam yaprakları, Taze pancar yaprakları, Bütün kızılcık, Bütün yaban mersini, Bütün saskatoon meyveleri, Zerdeçal, Devedikeni, Dulavratotu kökü, Lavanta, Hatmi kökü, Kuşburnu.
Metabolik Enerji 3443 kcal/kg (413 kcal başına 250 ml/120g cup)
ANALİTİK BİLEŞENLER
Ham protein 27%, Ham yağ 16%, Ham kül 7.5%, Ham lif 5%, Nem 12%, Kalsiyum 1.2%, Fosfor 0.9%, Omega-6 fatty acids 2.6%, Omega-3 fatty acids 1.1%, DHA 0.4%, EPA 0.3%.